Om Malexa Ekonomi

Jag heter Martina Dosen och är utbildad civilekonom (magisterexamen) vid Linköpings Universitet. Min bakgrund är bl.a. 20 år i bankvärlden och som kundansvarig ekonom på Riksbyggen där jag fungerade som föreningscontroller och hade totalansvaret för mina kunders ekonomi.

Nu har tiden kommit för att starta en egen redovisningsbyrå där jag med min samlade kompetens kan hjälpa ditt företag med allt från den löpande redovisningen till finansiell analys och årsbokslut. Där emellan tar jag gärna hand om era deklarationer, lönehantering mm.

Läs gärna mer om våra tjänster här »

Engagemang, integritet och leveranskvalitet

Mina ledord har alltid varit personligt engagemang, integritet och leveranskvalitet och det är också genom det jag har byggt min egen framgång. Så kontakta gärna mig om du vill ha en partner som sätter sig in i er verksamhet och hjälper er med ert företags utmaningar och behov gällande ekonomihanteringen.

Redovisningshjälp?